se vores video

Flere midler til fodboldkvinderne
 Pia Nielsen, AaB Kvinde Elitefodbold A/S.
 03. november 2018  kl. 11:18
Sparekassen Vendsyssel er ny hovedsponsor for AaB Kvinde Elitefodbold A/S.

Der er grøde i pige- og kvindefodbolden mange steder i landet. Ikke mindst i Aalborg, hvor AaB Kvinde Elitefodbold A/S er lokomotivet. Selskabet er kulminationen på det arbejde, der for alvor blev sat i gang for godt 8 år siden. Her indledte klubbens amatørafdeling en langsigtet indsats med fokus på at tiltrække unge talenter på pigesiden. Derfra er det gået støt fremad, og i øjeblikket spiller klubbens 1. division elitekvinder med i kampen om at komme med i kvalifikationsspillet til landets bedste række, 3F-ligaen.

Kursen mod toppen er er dog blot det ene ben i satsningen. Talentplejen spiller en ligeså afgørende rolle. Ifølge bestyrelsesformand Pia Nielsen handler fodbold for piger og kvinder i AaB i høj grad om at skabe et solidt fundament, der sikrer, at talenterne bliver i AaB – tidligere er nogle af de bedste spillere søgt mod andre klubber. Det vil vi gerne ændre, og vi er godt på vej med en stor talentmasse. Nu får vores indsats endnu bedre betingelser, siger hun med henvisning til et nyt hovedsponsorat fra Sparekassen Vendsyssel.

Fra efteråret 2018 er sparekassen således trådt til med både midler og engagement. Direktør Jan Skov glæder sig over satsningen, som han betegner som et naturligt led i den strategi, sparekassen også har om at være synlig på alle fronter.  – Vi har fra begyndelsen set perspektiverne i at engagere os i AaB, siger Jan Skov. – Det er en klub baseret på stor frivillighed. Det harmonerer rigtig godt med vores visioner og de signaler, vi gerne vil sende. Desuden skaber det mulighed for at bidrage til etableringen af et erhvervsnetværk med andre sponsorer. Det er en rigtig god platform for vores virksomhed, påpeger han og bakkes op af regionsdirektør hos Sparekassen Vendsyssel, Willy Buhl Jakobsen. -  Det er jo ingen hemmelighed, at piger og kvinder i mange år har spillet en mindre rolle i bevidstheden omkring fodbold. Men det frivillige engagement, der kendetegner AaB’s piger og kvinder, vil vi gerne bakke op om.  Vi kan se, at der ydes en kæmpe indsats fra både trænere, ledere og andre frivillige. Det tænder os meget, så her vil vi gerne være med, fastslår Willy Buhl Jakobsen.

Direktør og aktionær i AaB Kvinde Elitefodbold A/S, Bjarne Brath er naturligvis også tilfreds med det nye sponsorat. – Det her er et stort skridt i den rigtige retning, siger han. – Vi vil meget gerne have tilknyttet de lokale virksomheder. Et hovedsponsorat fra Sparekassen Vendsyssel sender et signal om, at også store aktører finder vores klub attraktiv. Men vi er bevidste om, at sponsoratet går begge veje. Vi skal yde noget for at gøre os fortjente, og en af metoderne er, at vi nu etablerer et decideret erhvervsnetværk. Vores sponsorer får dermed langt bedre mulighed for at knytte kontakter på kryds og tværs og dermed potentielt også for at tiltrække nye kunder til deres virksomhed.

Det nye hovedsponsorat med Sparekassen Vendsyssel gælder i foreløbigt 3 år. Ifølge Jan Skov er visionen dog, at aftalen til sin tid forlænges. – Det er det, vi arbejder hen imod. Vi vil gerne bidrage til en langsigtet udvikling i klubben, fastslår han.

 

Sparekassen Vendsyssel er ny hovedsponsor for AaB Kvinde Elitefodbold A/S. På billedet ses fra venstre klubbens direktør og aktionær, Bjarne Brath, bestyrelsesformand Pia Nielsen, regionsdirektør for Sparekassen Vendsyssel i Aalborg, Willy Buhl Jakobsen og direktør hos Sparekassen Vendsyssel, Jan Skov.

 

Kontakt os i dag

Så kan du indhente et tilbud her.

Bjarne brath
Anlæg
Smedevænget 4
9560 Hadsund
Ikke omfattet af byggarantiordningen

20 35 17 33

CVR: 32443133

Bjarne brath
ejendomme
Ikke omfattet af byggarantiordningen

CVR: 66567516

Bjarne brath
Handelsselskab
Ikke omfattet af byggarantiordningen

21 41 10 11
bjarne@bjarnebrath.dk

CVR: 30922697

Top