se vores video

TRAVLHED HOS BJARNE BRATH A/S BYGGE OG ENTREPRENØRFIRMA

Travlhed hos Bjarne Brath A/S Bygge og Entreprenørfirma 

Der hersker i øjeblikket så stor travlhed hos Byggefirmaet Bjarne Brath A/S i Hadsund, at man i den seneste periode har annonceret massivt efter flere ansatte. I en ellers stagnerende periode har håndværkerfirmaet sikret sig mange byggeopgaver, heriblandt 2 dagligvarebutikker i Hadsund og Galten. Det har virkelig sat gang i forretningen. Arbejdet med disse to byggerier alene strækker sig frem til foråret 2016.

Mange forskellige byggeaktiviteter

Byggeriet af de to SuperBrugser er bare en del af de mange byggeaktiviteter, som foregår i øjeblikket. Der er mange andre opgaver såsom tagudskiftninger, industribyggeri, jord og beton arbejde, parcelhuse og almindelige renoveringsopgaver. Det er blot et udsnit af den vifte af ting Bjarne Brath A/S arbejder med i 2015. Af større projekter rummer ordrebogen også opførelse af en vaskehal i Hadsund og et skolebyggeri i Terndrup.ath A/S. Der udbedres bygningsskader over hele Nordjylland, og reparationerne foretages hurtigt og effektivt.

Bjarne Brath A/S ansætter endnu en byggeleder for at fastholde effektivitet, udvikling og overblik i den daglige drift. For direktør og ejer Bjarne Brath er virksomhedsudvikling uløseligt forbundet med gode medarbejdere.

”Vi har rundet 50 medarbejdere og søger i øjeblikket 5-10 mand mere.”: udtaler direktør Bjarne Brath

Byggeaktiviteterne er koncentrerede i Midt- og Nordjylland. Virksomheden fra Hadsund har desuden samlet mange kompetencer under et tag – som VELFAC Vinduesmester og Decra Tagekspert. Det gør firmaet certificeret til at honorere kravene til moderne byggeri. Derudover er Bjarne Brath A/S medlem af brancheorganisationen Dansk Byggeri.

Brugsbyggeriet er ikke nyt for Bjarne Brath A/S

 

Det er ikke den første dagligvareforretning Bjarne Brath A/S bygger. Efter branden i SuperBrugsen i Mariager genopførte Bjarne Brath A/S hele dagligvarebutikken. Denne opgave blev udført under stort tidspres, så Mariager igen havde denne indkøbsmulighed. Ifølge Bjarne Brath A/S er nøglen til at håndtere et voldsomt tidspres og samarbejde mellem de involverede håndværk, at overholde aftaler og deadlines. Bjarne Brath A/S fik så megen ros for deres evne til at samarbejde med de andre håndværkerfirmaer under byggeriet af SuperBrugsen i Mariager, at det tilsyneladende har vakt opsigt hos de andre Brugser, der går med byggeplaner.

SuperBrugserne i Hadsund og i Galten bliver endnu to byggerier, hvor tidsplaner og håndværkersamarbejde skal stå sin prøve. Bjarne Brath A/S bygge- og entreprenørfirma er klædt på til opgaven. De kan trække på erfaringerne fra projektet i Mariager og de mange nye medarbejdere til at løse opgaverne både i Hadsund og Galten.

Streg tegning SuperBrugsen i Hadsund

Bjarne brath
Anlæg
Smedevænget 4
9560 Hadsund
Ikke omfattet af byggarantiordningen

20 35 17 33

CVR: 32443133

Bjarne brath
ejendomme
Ikke omfattet af byggarantiordningen

CVR: 66567516

Bjarne brath
Handelsselskab
Ikke omfattet af byggarantiordningen

21 41 10 11
bjarne@bjarnebrath.dk

CVR: 30922697

Top