se vores video

TRAVLHED HOS BJARNE BRATH A/S

Byggefirma med mange kompetencer - Bjarne Brath A/S

Pressemedl.

I øjeblikket er der travlhed hos Bjarne Brath Bygge og Entreprenørfirma i Hadsund. Opgaverne er vidt forskellige, men fælles for dem alle er at firmaets faguddannede håndværkere indenfor tømrer, murer, snedker, maler og entreprenør faget bliver udfordret på deres evner til at bygge forskellige ting.

Nyt tag på Als Hallen, børnehus i Allingåbro og opbygning af Invita køkkenbutik i Aalborg er bare nogle af de forskellige opgaver der bygges på i øjeblikket.

Entreprenørafdelingen byggemodner grunde i Støvring, og her er de store gravemaskiner taget i brug for at håndtere opgaven med at lave kloak og veje. Som aut. kloakmester har Bjarne Brath A/S mulighed for at bygge huse helt fra grunden af. Og lave byggemodning og renoveringsopgaver indenfor kloakområdet.

Tidligere på året var det sydehytten ved saltcentret i Mariager, der skulle genopføres efter brand. Det er ikke hver dag sådan et projekt kommer ind, men firmaets håndværkere klarede også denne opgave, til bygherrens tilfredshed.

Mens tømrere og murere stadig går udendørs, er malerafdelingen kun inde og løse opgaver. Det kolde efterårsvejr sætter en naturlig stopper for maling udendørs. Tendensen er at alt skal være hvidt, med enkelte vægge i stærke farver. Malerafdelingen kan også rådgive om farvevalg, og ofte får kunderne nye ideer efter et besøg og et tilbud på nye farver i hjemmet.

På firmaets Facebook side kan der vindes præmier i en julekonkurrence. Nogle vil måske synes det er tidligt, men for Bjarne Brath Bygge og Entreprenørfirma, har 2013 været året hvor kåringen på Børsen, som Nordjyllands 3. bedste gazellevirksomhed, været en dejlig julegave. Det kan have smittet af på den tidlige julekonkurrence.

Bjarne Brath A/S har afdelinger i Hadsund, Terndrup og Aalborg, og dækker Himmerland og Nordjylland inden for byggeri- og entreprenøropgaver.

Bjarne brath
Anlæg
Smedevænget 4
9560 Hadsund
Ikke omfattet af byggarantiordningen

20 35 17 33

CVR: 32443133

Bjarne brath
ejendomme
Ikke omfattet af byggarantiordningen

CVR: 66567516

Bjarne brath
Handelsselskab
Ikke omfattet af byggarantiordningen

21 41 10 11
bjarne@bjarnebrath.dk

CVR: 30922697

Top