se vores video

HJERTESTARTER ER FLYTTET IND HOS BJARNE BRATH A/S

Kontoret hos Byggefirmaet Bjarne Brath A/S har torsdag i uge 5 modtaget firmaets nye hjertestarter. Under kyndig vejledning fra Søren Abild fra firmaet Life – førstehjælpskurser, der også sælger hjertestartere, blev maskinen gennemgået. Hjertestarteren har det nyeste visuelle videodisplay, der fortæller brugeren hvad der skal gøres i forbindelse med brug af hjertestarteren, og den efterfølgende hjertemassage. Maskinen kan både fortælle og vise hvad der skal til, for at redde liv.

Alle på firmaets kontor deltog i demonstrationen af maskinen, for at sikre at alle ved hvordan den betjenes. Det nemme og overskuelige system gav anlednign til mange positive kommentarer fra medarbejderne.

” vi har investeret i hjertestarter i vores firma for at sikre vores personale og gæster i huset, hvis uheldet er ude og en falder om.” – udtaler direktør Bjarne Brath.

Hjertestarteren hos Bjarne Brath A/S Bygge og Entreprenørfirma er registreret på www.hjertestarter.dk, som gør at alarmcentralen, ved opkald i Hadsund kan se at der er en hjertestarter på Bygmestervej 8. Så den nordlige del af Hadsund har nu en mulighed for at redde liv ved hjertestop.

 

Bjarne brath
Anlæg
Smedevænget 4
9560 Hadsund
Ikke omfattet af byggarantiordningen

20 35 17 33

CVR: 32443133

Bjarne brath
ejendomme
Ikke omfattet af byggarantiordningen

CVR: 66567516

Bjarne brath
Handelsselskab
Ikke omfattet af byggarantiordningen

21 41 10 11
bjarne@bjarnebrath.dk

CVR: 30922697

Top