se vores video

GAZELLEPRIS TIL BJARNE BRATH BYGGE OG ENTREPRENØRFIRMA

Det går stærkt hos Entreprenørvirksomheden Bjarne Brath A/S.

Virksomheden har i dag afdelinger i både Hadsund, Terndrup og Aalborg. Sidstnævnte er et pejlemærke for Bjarne Brath A/S, der satser stort på netop Aalborg-området og den dynamik, der præger den nordjyske hovedstad. Flotte projekter som blandt andet Løvdal - byggeriet i Hammer Bakker vidner om virksomhedens formåen.

”Gazelleprisen kommer som et skulderklap til hele vores firma”

konstaterer ejer Bjarne Brath. 3. Pladsen i Nordjylland og bedste entreprenørvirksomhed i Nordjylland, kommer af en massiv satsning på kvalitet i arbejdet ude ved kunderne. Bjarne Brath A/S bygger mange forskellige ting, og det er en stor styrke i det meget pressede byggerimarked, der er i Danmark pt. Direktør Bjarne Brath er glad for prisen og adspurgt giver han et bud på hvorfor virksomheden går godt.

”Vi er konkurrencedygtige på prisen og kvaliteten, og leveringtiden er på plads, og så er vores ansatte dygtige håndværkere, der kan lave mange specielle løsninger ude ved kunderne. Jeg og mit personale tror på det vi laver, og vi kan se at vi får flere og flere henvendelser fra kommende kunder”- Slutter Bjarne Brath.

Bjarne Brath er en moderne byggevirksomhed. Firmaet favner bredt og tilbyder både tømrer-, murer- og malerarbejde, ligesom kloak-, anlægsgartner- og entreprenørarbejde indgår i rækken af tilbud. Firmaet kan levere næsten alle aspekter af en byggeproces. Derudover samarbejder Bjarne Brath A/S med en række pålidelige leverandører - heriblandt arkitekter og byggeingeniører.

Bjarne brath
Anlæg
Smedevænget 4
9560 Hadsund
Ikke omfattet af byggarantiordningen

20 35 17 33

CVR: 32443133

Bjarne brath
ejendomme
Ikke omfattet af byggarantiordningen

CVR: 66567516

Bjarne brath
Handelsselskab
Ikke omfattet af byggarantiordningen

21 41 10 11
bjarne@bjarnebrath.dk

CVR: 30922697

Top