se vores video

FACE BOOK VINDER FUNDET

Jeanette Andersen fra Als gik på Facebook og vandt en håndværker…

Da manden fyldte 40, benyttede Jeanette Andersen fra Als sig af muligheden for at ønske sig en ”handy-man” på gemalens vegne. Mens Jeanettes mand, Kjeld Andersen er formand for Als hallen, så har han nemlig for travlt med foreningsarbejdet til at hjælpe konen med småreparationer i hjemmet.

Så da Jeanette faldt over en Facebook-konkurrence i regi af Hadsund-virksomheden, Bjarne Brath A/S, så øjnede hun muligheden for gratis håndværkerhjælp for en dag. Det var da også en lutter smilende Jeanette, der forleden modtog nyheden om, at hun var den heldige vinder: - Som alle andre har vi en del vedligeholdelsesopgaver, som aldrig bliver udført. Der er døre, der hænger, lamper der skal sættes op og en køkkenskuffe, som skal justeres, fortæller Jeanette og fortsætter: – Vi har også nogle brune døre som jeg i årevis har drømt om at få skiftet. Kjeld er ikke vild med ideen, men nu kan jeg sætte min helt egen håndværker på sagen. Og på spørgsmålet om, hvor hun har set konkurrencen, kommer svaret prompte fra Jeanette Andersen: - Den har jeg både set på Facebook og på Fjordavisen.nu, hvor der var en omtale. Jeg fik tilmeldt mig samme dag og har lige siden håbet, at det blev mig, siger hun. Jeanette serverede i øvrigt nyheden for sin mand, over en kop kaffe med meldingen om, at der nu sættes skik på alle hængepartierne.

Også hos Bjarne Brath er der tilfredshed. Det at benytte Facebook til at komme i kontakt med folk er nemlig en helt bevidst strategi i bygge- og entreprenørvirksomheden. - Vi bruger Facebook aktivt. Det er efterhånden dér, folk færdes og hvor de i stor udstrækning tilegner sig deres viden. Konkurrencen, hvor vinderen modtager otte gratis håndværkertimer, har fået stor opmærksomhed. Den bidrager blot til, at vi fremover vil benytte Facebook endnu mere, beretter Bjarne Brath.

Bjarne Brath A/S er med tre afdelinger i henholdsvis Aalborg, Terndrup og Hadsund netop kåret til Gazelle-virksomhed 2013 af Børsen.

Bjarne brath
Anlæg
Smedevænget 4
9560 Hadsund
Ikke omfattet af byggarantiordningen

20 35 17 33

CVR: 32443133

Bjarne brath
ejendomme
Ikke omfattet af byggarantiordningen

CVR: 66567516

Bjarne brath
Handelsselskab
Ikke omfattet af byggarantiordningen

21 41 10 11
bjarne@bjarnebrath.dk

CVR: 30922697

Top