se vores video

Decra Tagekspert

LOKALT FIRMA UDNÆVNT TIL AUTORISERET TAGEKSPERT

Hadsundfirmaet fejrer udnævnelsen til autoriseret Decra tagekspert med at præsentere ny Decra-tagtype til moderne byggeri 

Man er stolte over den nyerhvervede titel som Decra-tagekspert på Bygmestervej 8 i Hadsund, hvor Bygge- og entreprenørfirmaet Bjarne Brath A/S holder til. Dels fordi Icopals Decra-tage er noget nær det bedste tag man kan få for penge og dels fordi, at man ikke kommer sovende til certificeringen som autoriseret Decra-tagekspert.

Vi har været på en stribe kurser og uddannelsesforløb i at montere Decra- og Quadro-tage hos ICOPAL. Og, nu er vi klar til at løfte opgaven med at lægge tag på, så det lever op til både Icopals, kundens og vores egne høje krav om kvalitet, fortæller Mathias Bredahl, tømrerformand hos Bjarne Brath A/S. 

BJARNE BRATH VAR DET ÅBENLYSE VALG

Hos Icopal er man meget tilfredse med tilføjelsen af Bygge- og entreprenørfirma Bjarne Brath til deres nøje udvalgte netværk af Decra-taglæggere.

Det er et firma, som i forvejen levede op til de høje krav, vi stiller til vores Decra-tageksperter. Krav vi stiller for at sikre, at vi vitterligt leverer, det vi selv kalder markedets bedste løsning. Derudover havde de hos Bjarne Brath i forvejen personale med en stor teoretisk og praktisk viden omkring Decra-tage, hvilket bestemt var en fordel, oplyser Hans Helverskov, Chefkonsulent hos Icopal Danmark. 

15 års monteringsgaranti for tage monteret af Decra-tageksperter

Decra er lyddæmpende, højkvalitets tagplader bestående af en stålkerne belagt med aluzink.  Tagpladerne fås i mange varianter og farver. Er et hus belagt med Decra-tagplader, ses det ofte som et vægtigt salgsargument i en ejendomsmæglers salgspræsentation. 

Producenten af den velrenommerede tagtype, Icopal, har da også så stor tiltro til sit produkt, at får man sit tag monteret af en autoriseret Decra-tagekspert, så får man 15 års garanti på udførelsen og 30 år på selve produktet.

Det betyder, at er der fejl ved produktet, eller finder kunden eller vores kvalitetskontrol, at monteringen ikke lever op til Icopals standarder, så kommer vi ud og udbedrer skaderne uden beregning. oplyser Mathias Bredahl.

Og ifølge Mathias Bredahl, så er det ikke bare et markedsføringskneb.

Det er vitterligt det bedste tag på markedet. Det er flot, funktionelt og i meget høj kvalitet. Vi har lavet eftersyn på 25 år gamle Decra-tage, og bortset fra det slid, som vind og vejr har påført dem, så fejler de ikke det fjerneste. Der er ikke en finger at sætte på dem, fortæller Mathias Bredahl, der blankt erkender, at han er fagligt meget stolt over at være godkendt til at montere Decra-tage.  

Præsenterer det nye Quadro-tag på demonstrationshus

Hos Bjarne Brath A/S fejrer man udnævnelsen til Decra-tagekspert med at lægge det nyeste medlem af Icopals tag-familie, Quadro, på et demonstrationshus i Bælum.

Quadro-taget har samme egenskaber og kvaliteter som Decra-tagene. Men det har et mere moderne look, og egner sig derfor perfekt til moderne byggeri. Det er virkeligt et smukt tag. Vi skal montere det på et hus på Hurupvej 19 9574 Bælum i uge 33, så påtænker man at få lagt nyt tag på, så anbefaler jeg derfor kraftigt, at man kører forbi huset og ser, hvor flot det tager sig ud, fortæller Mathias Bredahl.

Bjarne brath
Anlæg
Smedevænget 4
9560 Hadsund
Ikke omfattet af byggarantiordningen

20 35 17 33

CVR: 32443133

Bjarne brath
ejendomme
Ikke omfattet af byggarantiordningen

CVR: 66567516

Bjarne brath
Handelsselskab
Ikke omfattet af byggarantiordningen

21 41 10 11
bjarne@bjarnebrath.dk

CVR: 30922697

Top