se vores video

BJARNE BRATH UDDANNER LÆRLINGE TIL MEDALJE

Bjarne Brath A/S Bygge og Entreprenørfirma uddanner fremtidens håndværkere         

Udviklingen i dansk byggeri går mod øget faglig dygtighed. Kunderne forventer at byggeprocessen foregår som aftalt og i den lovede kvalitet. Konkurrencesituationen er skærpet indenfor alle grene af byggebranchen, og kun de bedste vinder kundernes ordrer.

Det nordjyske byggefirma Bjarne Brath har løbende udviklet sig til i dag at kunne levere kvalitetsboliger i hele Danmark. Firmaet inkluderer egen tømrer, snedker, murer, maler , anlægsgartner, aut. kloakmester og entreprenørafdeling. Med kontorer placeret i Aalborg, Terndrup og Hadsund er organisationen på plads i forhold til det nordjyske marked.

En af hemmelighederne bag firmet er at de tager uddannelse af lærlinge ganske alvorligt. Og resultaterne er ikke udeblevet i de senere år, hvor flere tidligere lærlinge, har opnået flotte resultater og tilhørende hæder.

Og nu er det sket igen. Håndværkerfirmaet fra Hadsund har endnu engang fået uddannet en lærling, der har opnået medalje til svende prøven. Rasmus Lyngbak Søgaard blev udlært 27/3 2015 og opnåede sølvmedalje. Rasmus’s talent og personlighed har tidligere skaffet ham hæder. Christian Den Fjerdes Laug fra Aalborg troppede op i tømrerhallen i dec. 2013 og tildelte Rasmus et humørlegat for hans måde at være på overfor alle på Construction College Aalborg.

”Ideen bag at uddanne gode lærlinge er at styrke vores faglighed og have gode folk at ansætte efterfølgende, ”- udtaler Direktør Bjarne Brath. Der traditionen tro deltog i fejringen af Rasmus Lyngbak Søgaard. Håndværkerne ved Bjarne Brath A/S Bygge og Entreprenørfirma er veluddannede.

 

Bjarne brath
Anlæg
Smedevænget 4
9560 Hadsund
Ikke omfattet af byggarantiordningen

20 35 17 33

CVR: 32443133

Bjarne brath
ejendomme
Ikke omfattet af byggarantiordningen

CVR: 66567516

Bjarne brath
Handelsselskab
Ikke omfattet af byggarantiordningen

21 41 10 11
bjarne@bjarnebrath.dk

CVR: 30922697

Top