se vores video

Bjarne Brath overtager to lokale virksomheder

Visborg Blikkenslagerforretning og Hadsund Smede- og Montagefirma indlemmes i BB Gruppen

BB VVS og Blik er navnet på det seneste tiltag i Bjarne Brath Gruppen. Efter overtagelsen af først Visborg Blikkenslagerforretning og siden Hadsund Smede- og Montagefirma er den nye afdeling allerede godt i gang med at betjene kunderne. Hele herligheden er rykket ind under samme tag på Østergade 70 i Hadsund. Her er der etableret værksteds-, lager- og velfærdsfaciliteter for medarbejderne.

– Det er gået hurtigt, siger indehaver Bjarne Brath. – Men med en blikkenslager og vvs-afdeling kommer vi til at stå endnu stærkere i området. Jeg forventer, at det bliver et godt supplement til vores øvrige aktiviteter, tilføjer Bjarne Brath. Han beretter samtidig, at blik og vvs-afdelingen allerede har damp på kedlerne med en fyldt ordrebog og masser af krydser i kalenderen. – Vi er kommet godt i gang, og vi er selvfølgelig parate til at servicere såvel nye som eksisterende kunder.

Ove Ravn, der de seneste 15 år har drevet Hadsund Smede- og Montagefirma, skal nu prøve kræfter med nye græsgange. Fremover helliger han sig en tilværelse som tekniker i vindmølleindustrien. – Det er selvfølgelig specielt efter så mange år. Men jeg er glad for, at det netop er Bjarne Brath, der tager over. Jeg har fuld tillid til BB Gruppen, siger Ove Ravn, der bakkes op af manden bag Visborg Blikkenslagerforretning, Bent Christensen. – Jeg havde i en periode været på udkig efter en køber. Og det er ingen hemmelighed, at Bjarne og jeg længe har talt om en overdragelse. I februar gik det så op i en højere enhed, og jeg er meget fortrøstningsfuld på mine gamle kunders vegne, siger Bent Christensen. Han er i øvrigt fulgt med over i det nye firma.

Bjarne Brath glæder sig selvsagt også over, at det er lykkedes at samle de to virksomheder i én. – De supplerer hinanden godt. Det nye firma er et udslag af, at vi gerne vil kunne nå hele vejen rundt om vores kunder. Og med den brede ekspertise og mangeårige goodwill, vi har opnået med overtagelsen af to veletablerede firmaer, er vi godt dækket ind. Vi kan levere alle former for blikkenslage- og vvs-arbejde, og tilmed har vi dygtige medarbejdere på holdet. Helt i tråd med min tilgang til tingene, er de klar til at levere solid kundepleje og høj kvalitet til tiden.

Bjarne brath
Anlæg
Smedevænget 4
9560 Hadsund
Ikke omfattet af byggarantiordningen

20 35 17 33

CVR: 32443133

Bjarne brath
ejendomme
Ikke omfattet af byggarantiordningen

CVR: 66567516

Bjarne brath
Handelsselskab
Ikke omfattet af byggarantiordningen

21 41 10 11
bjarne@bjarnebrath.dk

CVR: 30922697

Top