se vores video

Profil

Velkommen til Bjarne Brath gruppen.

I BB gruppen spænder vi bredt. Alt lige fra byggeri, anlægsgartner, udlejningsejendomme og handels firma.

Bjarne Brath A/S Bygge og Entreprenør firma er en tømrervirksomhed, der beskæftiger sig med alt fra ombygning, renovering og nybyggeri af f.eks. parcelhuse, skoler og plejehjem.

Derudover udfører vi udskiftning af vinduer/døre samt tage. Vi har en afdeling, der udfører småreparationer og vedligeholdelse af din bolig.

Bjarne Brath A/S Bygge og Entreprenørfirma har den nødvendige erfaring gennem flere år, til at udføre et godt håndværksmæssigt arbejde hvor kvalitet er kendetegnet.

Siden 2009 har BB Anlæg arbejdet med alle dele af anlægsgartner faget. Opgaverne udføres i høj kvalitet, med en høj finish og efter normer for Danske Anlægsgartnere.

 

 

 

 

 

BB anlæg er en professionel anlægsgartner, som løser alle typer opgaver indenfor anlægsgartneri.
Vi kan tilbyde totalløsninger både indenfor anlægning og pleje af grå såvel som grønne anlæg.
vi udfører snerydning og saltning i vinterperioden, for større og mindre kunder.

Bjarne Brath Ejendomme har både erhvervs- og private ejendomme til udlejning. Erhvervs ejendommene ligger i Hadsund og Terndrup. De private ejendomme ligger primært i Terndrup og Skørping.

Bjarne Brath halbyggeri er byggeri af f.eks. ride-vaske-og lagerhaller. Alt vores halbyggeri udføres med holdbare materialer der sikrer byggeriet lang holdbarhed og modstands dygtighed mod slidtage. Vi har flere års erfaring med halbyggeri, dermed får kunderne ekspertise og kvalitet.

Bjarne Brath Handel beskæftiger sig med salg af maskiner, biler, fyringsolie, opkøb af konkurser m.m. Der vil derfor løbende blive lagt nyt op på siden.

 

 

 

Bjarne Brath A/S får nye medejere

Firmaets fremtid og  arbejdspladser sikres ved at udvide  ejerskabscirklen med to af virksomhedens ansatte

Hos Bygge- og entreprenørvirksomheden i Hadsund er ejer og stifter, Bjarne Brath, blevet enige med to af sine ansatte om, at de bliver medejere af den veldrevene virksomhed med 52 ansatte. Det sker med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2017. Indlemmelsen af de to sker for at sikre, at Bjarne Braths livsværk, og de tilknyttede arbejdspladser består, også efter at han ikke er at finde i virksomheden længere.

  • Jeg har arbejdet i over 25 år på at bygge virksomheden op, men kunne godt tænke mig, inden for de næste 5-10 år, at drosle lidt ned. Derfor har jeg allerede nu valgt at dele mit ejerskab med to andre, så der er ordenligt tid til sætte dem ind i sagerne, så firma - og arbejdspladser kan sikres fremadrettet. Jeg vil nemlig gerne have, at mit livsværk består og trives - også efter jeg er stoppet, forklarer direktør og stifter Bjarne Brath.

 

Med afgivelsen af ansvaret for den daglige drift, kommer Bjarne Brath fremover til at fokusere på at udvikle virksomheden og skabe arbejdspladser.

            - Jeg skal fremover udføre det arbejde, der forventes af en direktør og ikke alt muligt andet også, fortæller Bjarne Brath.

 

Kompetente medejere

Det er to af virksomhedens ansatte, formand, Jakob Bro og projektleder, Torben Mark-Christensen, der nu hver især ejer 20 % af virksomheden. Og Bjarne Brath glæder sig til fremover at skulle dele ansvar og successer med det to.

  • Det er to gutter, som jeg har et indgående kendskab til. De har begge de rette kompetencer og den rette indstilling og personlighed, jeg mener kræves, for at kunne drive virksomheden succesfuldt videre.

 

Ser frem til udfordringen

Selv glæder de to nye medejere sig til at stå ansigt til ansigt med de nye udfordringer.

  • Skiftet kommer ikke til at medføre de store ændringer, hvad mål og visioner angår. Bjarne Brath A/S skal fortsætte med at holde de samme høje standarder for udført arbejde, og så vil vi, så vidt muligt, søge at bibeholde antallet af ansatte, forklarer formand, nu medejer, Jakob Bro.

 

Jakob Bro og Torben Mark-Christensen fik valget mellem at blive medejere fra januar 2018 eller med tilbagevirkende kraft fra 2017. De to valgte at hoppe med på vognen med tilbagevirkende kraft, og de glæder sig til at bidrage til driften af virksomheden.

  • Vi komplementerer hinanden og virksomheden godt. Mens Jakob Bro er den praktisk anlagte, så er jeg mere teoretisk funderet, og sammen med Bjarne Brath udgør vi et godt trekløver, der formår at kombinere praktisk teori med god ledelseserfaring, fortæller projektleder, ognnu også medejer, Torben Mark-Christensen.

 

Ordrebøgerne er fulde

Jakob Bro og Torben Mark-Christensen bliver medejere på et gunstigt tidspunkt.

Som de fleste andre virksomheder blev Bjarne Brath A/S berørt af den økonomiske krise i 2008, og man var nede at dykke et stykke. Kurven er dog for længst blevet vendt, og i dag tæller virksomheden 52 ansatte, og ordrebøgerne er fulde - til og med foråret 2018.

 

 

Presse tekst:

Torben Mark -Christensen Jakob Bro & Bjarne Brath er de nye ejere af Bjarne Brath A/S

 

 

 

Bjarne brath Bygge
& Entreprenørfirma
Bygmestervej 8
9560 Hadsund

70 28 66 22
info@bjarnebrath.dk
Linkedin

CVR: 20041234

Bjarne brath
Anlæg
Smedevænget 4
9560 Hadsund

20 35 17 33
info@bbanlaeg.dk

CVR: 32443133

Bjarne brath
ejendomme
Bygmestervej 8
9560 Hadsund

70 28 66 22
info@bjarnebrath.dk

CVR: 66567516

Bjarne brath
Halbyggeri
Bygmestervej 8
9560 Hadsund

70 28 66 22
info@bjarnebrath.dk

CVR: 20041234

Bjarne brath
Handelsselskab
Bygmestervej 8
9560 Hadsund

21 41 10 11
bjarne@bjarnebrath.dk

CVR: 30922697

Bjarne brath
holding
Fuglevænget 1
9575 Terndrup

70 28 66 22
info@bjarnebrath.dk

CVR: 21693103

Top