se vores video

TAJIMA TRADING BYGGER I HADSUND

Success tvinger Hadsundfirma til at flytte og bygge større

Kontinuerlig vækst har fået Tajima i Hadsund til at vokse sig ud af de eksisterende lokaler, og de er derfor gået i gang med at bygge nye og større lokaler på nyindkøbt grund 

Hos Tajima Trading ApS i Hadsund har man et problem. Man er simpelt hen løbet tør for plads. Efter mange års vækst, er der nu ikke plads til at proppe flere produkter eller personale ind i de eksisterende bygninger på Kærvej i Hadsund. Faktisk er pladsmanglen så udtalt, at man har været tvunget til at oprette to fjernlagre ude i byen.

-Det er ikke holdbart. Vi har derfor indkøbt en ny og større grund på Aalborgvej, hvor vi opfører kontor- og lagerbygning på  knapt 800 m2, fortæller Jens Baumann, administrerende direktør i Tajima. 

Startede med to mand

Det er noget af en bedrift for virksomheden, der ved sin opstart i 2001 kun talte direktøren selv og én ansat. I dag har virksomheden 8 ansatte, og man planlægger i forbindelse med flytningen til de nye lokaler at ansætte en sælger mere. Tajima har agenturet på en lang række kendte og anerkendte mærker indenfor professionelt håndværktøj. Firmaet er blandt andet eneimportør af mærkerne Tajima og Lyra. 

Lokalt firma udvalgt til at stå for byggeriet

Det er Bjarne Brath A/S – Bygge- og entreprenørfirma, som står for at bygge de 180 m2 kontor og velfærdsområder, samt den 580 m2 isolerede stålhal.

I forbindelse med valget af entreprenør lagde man hos Tajima vægt på, at ordren helst skulle lægges lokalt.

- spurgt ind til priser hos andre byggefirmaer, men en dag stod Bjarne Brath på mit kontor og sagde, at han havde hørt, at vi skulle bygge nyt…Og resten er historie,griner Jens Baumann, der er utrolig tilfreds med samarbejdet med Bjarne Brath og hans ansatte.-Konsulentbistand, sparring og idéudvikling omkring design og materialevalg har været af høj, professionel karakter. 

De første spadestik til byggeriet er taget, og hos Tajima forventer man at kunne rykke ind i de nye lokaler i slutningen af året. Og det glæder man sig til. 

Kontakt os i dag

Så kan du indhente et tilbud her.

Virksomheden, der forhandler anerkendt håndværktøj, er nemlig vækstet ud af sine nuværende lokaler og har derfor måttet leje ekstra lagerplads ude i byen for at møde sine behov.

Men nu er det snart slut med de trange kår. Bjarne Brath A/S Bygge og Entreprenørfirma er nemlig i færd med at lægge sidste hånd på et nybyggeri på Aalborgvej i Hadsund, der skal give Tajima Trading mere plads at vækste på. 

Det går pænt fremad. Vi mangler kun at montere den udvendige beklædning, samt lave det indvendige arbejde, og efter planen står bygningerne færdige til april, fortæller Jakob Bro Sørensen, Tømrerformand hos Bjarne Brath A/S.

Bygningerne, Jakob Bro Sørensen taler om, er en 108 m2 stor kontor- og velfærdsbygning samt en 580 m2 stor lagerhal.

 


Og hos Tajima Trading glæder administrerende direktør, Jens Baumann, sig da også til at flytte ind i de nye bygninger.

Det bliver dejligt. Bjarne Brath A/S har udført et flot stykke arbejde, og det ser ud til, at vi kan flytte ind næsten til tiden, forklarer Jens Baumann, og uddyber, hvorfor Tajima Tradiing havde behov for at bygge sig til mere plads:

Vi var ganske simplet vokset ud af vores nuværende lokaler på Kærvangen i Hadsund, og har derfor, ganske upraktisk, været tvunget til at leje fjernlagre ude i byen, for at have hyldeplads nok til vores varer,  forklarer Jens Baumann.

 

Kontakt os i dag

Så kan du indhente et tilbud her.

Kontakt os i dag

Så kan du indhente et tilbud her.

Plads til at udvide sortimentet
Lejemålene på lagrene ude i byen er allerede opsagt, og til april går Jens Baumann og de ansatte hos Tajima Trading i gang med at pakke ned på Kærvangen og pakke ud på Aalborgvej.

Det kommer til at tage os en ti dages tid at komme på plads, men derefter så er der både tid og nu også plads til at udvide vores sortiment med flere produkter og mærker, fortæller Jens Baumann.

 

Flere m2 giver plads til flere ansatte

Med de nye mange kvadratmeter plads at boltre sig på, har Tajima Trading mulighed for at fortsætte sin imponerende vækst. Siden sin start i 2001 er virksomheden vokset fra to til otte ansatte.  Man planlægger da også, i forbindelse med flytningen til de større lokaler, at ansætte en sælger mere. 

Kontakt os i dag

Så kan du indhente et tilbud her.

Bjarne brath Bygge
& Entreprenørfirma
Bygmestervej 8
9560 Hadsund
Omfattet af byggarantiordningen

70 28 66 22
info@bjarnebrath.dk
Linkedin

CVR: 20041234

Bjarne brath
Anlæg
Smedevænget 4
9560 Hadsund
Ikke omfattet af byggarantiordningen

20 35 17 33
info@bbanlaeg.dk

CVR: 32443133

Bjarne brath
ejendomme
Bygmestervej 8
9560 Hadsund
Ikke omfattet af byggarantiordningen

70 28 66 22
info@bjarnebrath.dk

CVR: 66567516

Bjarne brath
Halbyggeri
Bygmestervej 8
9560 Hadsund
Omfattet af byggarantiordningen

70 28 66 22
info@bjarnebrath.dk

CVR: 20041234

Bjarne brath
Handelsselskab
Bygmestervej 8
9560 Hadsund
Ikke omfattet af byggarantiordningen

21 41 10 11
bjarne@bjarnebrath.dk

CVR: 30922697

Bjarne brath
VVS og Blik
Østergade 70
9560 Hadsund
Ikke omfattet af byggarantiordningen

42 14 88 91
kim@bbvvsogblik.dk

CVR: 39338807

Top