se vores video

BLOMSTERGÅRDEN

Moderne lejligheder i Skørping, hvor du bor midt i naturen, med kun 20 min fra Aalborg centrum

Alt er solgt eller udlejet pt.

”Bo midt i naturen, med kun 20 min fra Aalborg centrum”
Udviklingen i hjertet af Himmerland går stærkt. Skørping har infrastrukturen og faciliteterne til det moderne liv, og samtidig ligger byen i hjertet af Himmerland og Rold Skov. Den fantastiske natur i og omkring Rold Skov er lige uden for døren – her dyrkes sport i alle afskygninger – f.eks. mountainbike på opmærkede ruter, kanosejlads på Lindenborg Å, naturfitness, løb, sommersvømning og vinterbadning i St. Økssø og golf på den smukke bane i Rold Skov Golfklub – om vinteren, når sneen falder, opmærkes der skiløjper i skoven overfor Skørping Skole. Besøg også den spændende naturlegeplads ”Røverknolden” ved p-pladsen øst for Rebild.

Skørping by byder - ud over den storslåede natur og gode muligheder for at benytte offentlig transport - på et væld af kulturtilbud med Kinorevuen og Kulturstationen som omdrejningspunkt.  Skørping Idrætscenter med tilbud til enhver smag - skole med skolefritidsordning, flere daginstitutioner, ungdomshus med juniorklub, skaterbane, ungdomsklub ..... o.s.v. 

 

Bygherren
Bjarne Brath er en moderne byggevirksomhed. Firmaet favner bredt og tilbyder både tømrer-, murer- og malerarbejde, ligesom kloak-, anlægsgartner- og entreprenørarbejde indgår i rækken af tilbud. – Det skaber klare fordele, konstaterer Henrik Nørgaard. - Vi kan levere næsten alle aspekter af en byggeproces. Derudover samarbejder vi med en række pålidelige leverandører - heriblandt arkitekter og byggeingeniører. Med andre ord er totalentrepriser en af vore store forcer, men vi udfører alt fra reparationer til nybyggerier.

 

Lejlighed nr. 1 - Gl. Skørpingvej 2 A er en stuelejlighed på 97 kvm. (heraf er 5 kvm. andel i fællesarealer) - lejligheden er indrettet med bryggers, badeværelse med bruseniche, soveværelse, værelse og åbent og lyst stue/køkken. Lejligheden har udgang til gårdhaven - samt 3 kvm. kælderrum. 

Adgang til lejlighederne på 1. og 2. sal via altangang med elevator og trappe. Alle lejligheder har altan eller terrasse/have. Facader langs Jyllandsgade og Gl. Skørpingvej - opført i røde sten med tag af sorte betontagsten og vedligeholdelsesfri træ/alu vinduer og døre.

Lejlighederne er indrettet som 3 værelses, og har boligarealer fra 81 til 92 kvm. - hertil kommer ca. 5 kvm. andel i fællesarealer. Hvide fuldspartlede gipslofter, hvidmalede vægge beklædt med filt, lyse bøgeparket gulve, glatte hvide døre.

Hvide HTH-køkkenelementer med mørk bordplade og alt i hårde hvidevarer. Badeværelserne har grå gulvfliser, gulvvarme, brusenicher beklædt med grå fliser og med flexible glasdøre, bordplade med vask, hvide skuffer og plads til vaskesøjle.

Værelserne og forgang har hvide skabe. Kælder med depotrum til samtlige lejligheder.
Hyggelig gårdhave og god parkeringsplads. Kun 5 minutters gang til indkøb og banegård med nærbane til Aalborg/Lindholm og intercity tog mod syd til Århus/København. Nærbanetoget med kun 20 minutter til Aalborg har afgang hver halve time ... - også til skoven er der kun få minutters gang. 

Skørping by byder - ud over den storslåede natur og gode muligheder for at benytte offentlig transport - på et væld af kulturtilbud med Kinorevuen og Kulturstationen som omdrejningspunkt. Rold Skov Golfklub - og Skørping Idrætscenter med tilbud til enhver smag - skole med skolefritidsordning, flere daginstitutioner, ungdomshus med juniorklub og ungdomsklub ..... o.s.v.

Kontakt os i dag

Så kan du indhente et tilbud her.

Bjarne brath Bygge
& Entreprenørfirma
Bygmestervej 8
9560 Hadsund
Omfattet af byggarantiordningen

70 28 66 22
info@bjarnebrath.dk
Linkedin

CVR: 20041234

Bjarne brath
Anlæg
Smedevænget 4
9560 Hadsund
Ikke omfattet af byggarantiordningen

20 35 17 33
info@bbanlaeg.dk

CVR: 32443133

Bjarne brath
ejendomme
Bygmestervej 8
9560 Hadsund
Ikke omfattet af byggarantiordningen

70 28 66 22
info@bjarnebrath.dk

CVR: 66567516

Bjarne brath
Halbyggeri
Bygmestervej 8
9560 Hadsund
Omfattet af byggarantiordningen

70 28 66 22
info@bjarnebrath.dk

CVR: 20041234

Bjarne brath
Handelsselskab
Bygmestervej 8
9560 Hadsund
Ikke omfattet af byggarantiordningen

21 41 10 11
bjarne@bjarnebrath.dk

CVR: 30922697

Bjarne brath
VVS og Blik
Østergade 70
9560 Hadsund
Ikke omfattet af byggarantiordningen

42 14 88 91
kim@bbvvsogblik.dk

CVR: 39338807

Top