se vores video

TILFREDS KUNDE I HASSERIS

Ombygningen var en tillidssag

Birgit og Bjarne Flyvbjerg var ikke i tvivl om, at Bjarne Brath A/S skulle renovere deres kommende bolig

- Vi har tidligere benyttet Bjarne Brath i forbindelse med byggeopgaver. Derfor var det heller ikke nogen vanskelig beslutning at lade firmaet stå for renoveringen af vores kommende bolig. Sådan lyder det fra Birgit og Bjarne Flyvbjerg. Parret, der for nylig solgte deres hus gennem 42 år i Rebild og netop er flyttet ind i en totalrenoveret andelsbolig i tre plan på Skovparken 20 i Aalborg, har masser af roser til overs for Bjarne Brath A/S Bygge- og Entreprenørfirma. Bjarne Brath A/S indledte arbejdet i november via en entreprise, der har omfattet langt de fleste elementer af opgaven. Det 30 år gamle rækkehus har så at sige fået den helt store tur - via blandt andet nyt køkken, bad, gulvvarme i hele huset og etablering af en lys hems, er der vendt op og ned på boligen, der nu fremstår som en moderne ramme om parrets fremtidige tilværelse.
 – Vi har ventet på at finde den helt rigtige bolig. Vi har været skrevet op i Skovparken i mange år, og da huset her kom til salg, slog vi til med det samme, forklarer Bjarne Flyvbjerg, der ligesom sin hustru er 67 år. Vi var dog også indforstået med at lade boligen totalrenovere. Det er her, vi skal have base for vores otium, men vi vil ikke bruge vores tid på at koordinere de bygningsmæssige spørgsmål, og derfor har renoveringen også været en tillidssag i forhold til hovedentreprenøren.

Skitser blev til virkelighed

Den omfattende renovering til trods så er den 107 kvadratmeter store bolig stadig indrettet i respekt for arkitekt Jacob Blegvads oprindelige streger. Døre og skabslåger er bibeholdt men er nu malet i en mere moderne blå toning. Der er heller ikke ændret afgørende på selve indretningen. Dog er boligens oprindelige loft blevet til en moderne hems, der skaber rum og lys og nu tilgængelig via husets nye trappe. Tidligere var hemsen kun et uisoleret loftsrum med adgang via en hønsestige. Vi så ideen i at inddrage hemsen som en mere brugbar del af boligen, fortæller Birgit og Bjarne Flyvbjerg og da vi forelagde ideen for Bjarne Brath, blev den taget imod med både gode råd og konstruktive ideer. Sådan har det faktisk været gennem hele processen. Håndværkere har uden de store sværdslag gjort vores skitser til virkelighed. Der har været stor fleksibilitet på alle parametre, hvilket har været med til at gøre byggeprocessen til en god oplevelse.

Velindrettede kvadratmeter

Ud over hemsen, der med sine elegante lystunneller fuldender indtrykket af en let og rummelig lejlighed, så er de i alt 107 kvadratmeter renoveret med såvel nye gulve som lofter. Ligeledes er den oprindelige radiatoropvarmning erstattet af gulvvarme i hele huset, ligesom isoleringen er ført ajour med de nye krav. I det hele taget har de nye ejere fået en bolig, som både æstetisk og håndværksmæssigt er særdeles fremtidssikret. – Det skyldes i høj grad samarbejdet med Bjarne Brath, konstaterer parret. - Selv om vi har haft en sikker fornemmelse af, hvordan vores bolig skulle være, så har den rådgivning og loyalitet vi har mødt sat prikken over i’et på en god byggeproces. Birgit og Bjarne glæder sig da også selvsagt til for alvor at komme på plads i den nye bolig, som i sin moderne og vedligeholdelsesfri form levner god plads til andre af livets lyksaligheder. Udover endnu mere tid til de tre børn og syv børnebørn så skal de velindrettede rammer på Skovparken også danne udgangspunkt for såvel rejser som ivrig brug af Aalborgs kulturelle mangfoldigheder

skal vi bygge for dig?

Så kan du indhente et tilbud her.

Bjarne brath Bygge
& Entreprenørfirma
Bygmestervej 8
9560 Hadsund
Omfattet af byggarantiordningen

70 28 66 22
info@bjarnebrath.dk
Linkedin

CVR: 20041234

Bjarne brath
Anlæg
Smedevænget 4
9560 Hadsund
Ikke omfattet af byggarantiordningen

20 35 17 33
info@bbanlaeg.dk

CVR: 32443133

Bjarne brath
ejendomme
Bygmestervej 8
9560 Hadsund
Ikke omfattet af byggarantiordningen

70 28 66 22
info@bjarnebrath.dk

CVR: 66567516

Bjarne brath
Halbyggeri
Bygmestervej 8
9560 Hadsund
Omfattet af byggarantiordningen

70 28 66 22
info@bjarnebrath.dk

CVR: 20041234

Bjarne brath
Handelsselskab
Bygmestervej 8
9560 Hadsund
Ikke omfattet af byggarantiordningen

21 41 10 11
bjarne@bjarnebrath.dk

CVR: 30922697

Bjarne brath
VVS og Blik
Østergade 70
9560 Hadsund
Ikke omfattet af byggarantiordningen

42 14 88 91
kim@bbvvsogblik.dk

CVR: 39338807

Top