se vores video

Velkommen til BB Bygge & entreprenørfirma A/S

Bjarne Brath Bygge & Entreprenørfirma A/S er en veletableret virksomhed, som har eksisteret siden 1989. Vi har igangværende og kommende byggeopgaver over hele Danmark.


Vi har afdelinger i Hadsund, Terndrup og Aalborg og arbejder med alt indenfor byggeriet. Alt lige fra reparationer til totalentrepriser er det kvalitet, der kendetegner vores arbejde med mere end 25 års erfaring.

Vores underafdelinger er alle med faguddannet personale, der udfører opgaverne i samarbejde med egne og eksterne arkitekter og bygningsingeniører. Vi udfører både totalentrepriser og fagentrepriser.

Vi har tømrer, murer, entreprenør, anlægsgartner, snedker, gravning og støberi, aut. kloakmester, malere, projektering og byggesagsstyring.

Hos Bjarne Brath A/S er kunderne sikret via Byg Garantiordningen, og alle byggerier følges tæt af de samme medarbejdere gennem hele forløbet.

Vi sørger for klare aftaler med bygherre/ejer, og sikrer at der løbende bliver fulgt op via byggemøder, info og byggeriets udvikling. Vi tager hånd om boligdrømmen, og sørger for at dit byggeri bliver gennemført med kvalitet til aftalt pris og tid. Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak om dit næste byggeri.

Vi har stor ekspertise i erhvervsbyggeri, butik og halbyggeri, kontor samt udstillingslokaler.

Byggerierne som udføres i kvalitets materialer og flot design samt lave varme- og driftsomkostninger er vort speciale.

Bjarne Brath A/S bygger også huse, udlejningsejendomme, lejligheder, samt carporte, udestuer og tilbygninger.

Vores tømrere udfører dagligt mange små reparationer og vedligeholdelses opgaver på huse. Alt fra udskiftning af døre og vinduer, nyt køkken eller badeværelse. Til nyt tag, tagdækning og tagrenovering.

Fundamentet for et byggeri starter med grave- og entreprenørdelen. Vores egen aut. kloakmester og støbefolk er håndværkere med sans for detaljerne.

Anlægsgartnerfirmaet BB Anlæg sikrer at kvaliteten er i orden for resten af byggeriet. Vores egen aut. kloakmester og støbefolk er håndværkere med sans for detaljerne.

Grunden vil altid bære præg efter et byggeri. Anlægsgartner afdelingen BB anlæg klarer oprydning og genetablering af grunden efter byggeriet. Skal der plantes træer, græs, anlægges bede eller bruges rullegræs, kan BB anlæg hjælpe med opgaven. Bygherre skal ikke til andre firmaer for at få lavet anlægsgartneropgaver. 

Så går du med en drøm om nybyggeri, tilbygning eller reparationer, står vi klar til at opfylde den.

Kundeudtalelser

Ombygningen var en tillidssag Birgit og Bjarne Flyvbjerg var ikke i tvivl om, at Bjarne Brath A/S skulle renovere deres kommende bolig - Vi har tidligere benyttet Bjarne Brath i forbindelse med byggeopgaver. Derfor var det heller ikke nogen vanskelig beslutning at lade firmaet stå for renoveringen af vores kommende bolig. Sådan lyder det fra Birgit og Bjarne Flyvbjerg. Parret, der for nylig solgte deres hus gennem 42 år i Rebild og netop er flyttet ind i en totalrenoveret andelsbolig i tre plan på Skovparken 20 i Aalborg, har masser af roser …

Birgit og Bjarne -

Kundeudtalelser

Se presse medl. her Mange danske husejere bor i huse, hvor taget er ved at forfalde og derfor trænger til at blive renoveret. Andre ønsker blot at give huset et nyere og mere kvalitetspræget udseende. Uanset årsagen til at skifte taget, er Decra et tag med masser af fordele: Lyddæmpende tagpladerPå mange tagtyper kan et haglvejr nærmest lyde som en trommesolo. Decra har unikke lyddæmpningsegenskaber, der sikrer et flot tag, der også kan nydes indendørs. Kvalitet der holderDecra pladerne er bygget op omkring en kerne af stål, som er pålagt e…

-

Kundeudtalelser

Mens Superbrugsen i Mariager natten mellem den 17. og 18. maj blev raseret af en voldsom brand, så har kunder og personale i godt et halvt år måttet tage til takke med lejede lokaler. Forleden slog brugsen dog atter dørene op. En sprit ny butik er opført på tomten af den gamle bygning på Fruensgaard Plads.  2.000 nye kvadratmeter udgør det flotte byggeri, der er opført i totalentreprise af bygge- og entreprenørfirmaet Bjarne Brath A/S fra Hadsund. Arbejdet gik først i gang i august efter en licitation først på sommeren. Derfor er uddeler Allan…

Allan Christensen -
Se vores referencer

Erhvervsbyggeri brugsen i Mariager

Brugsen i Mariager tager form Bjarne Brath A/S Bygge og Entreprenørfirma har igangsat byggeriet af den nye Brugsbygning i Mariager. Dette sker i tæt samarbejde med andre lokale håndværkere, der er un…

Aflastning af spunsvægge på den gl. Eternitgrund

Så er vores jord/beton afdeling i gang med, aflastning af spunsvægge på den gl. Eternitgrund.

SUPERBRUGSEN HADSUND

Byggeriet af SuperBrugsen i Hadsund skrider fremad.

Løvdal Vodskov

Bjarne Brath A/S favner bredt Det går stærkt hos Entreprenørvirksomheden Bjarne Brath A/S. Virksomheden ekspanderer hurtigt og har i dag afdelinger i både Hadsund, Terndrup og Aalborg. Sidstnævnte er…
Bjarne brath
Anlæg
Smedevænget 4
9560 Hadsund

20 35 17 33
info@bbanlaeg.dk
Bjarne brath
ejendomme
Bygmestervej 8
9560 Hadsund

70 28 66 22
info@bjarnebrath.dk
Bjarne brath
Halbyggeri
Bygmestervej 8
9560 Hadsund

70 28 66 22
info@bjarnebrath.dk
Bjarne brath
Handelsselskab
Bygmestervej 8
9560 Hadsund

21 41 10 11
bjarne@bjarnebrath.dk
Bjarne brath
holding
Fuglevænget 1
9575 Terndrup

70 28 66 22
info@bjarnebrath.dk
Top