se vores video

Velkommen til BB Bygge & entreprenørfirma A/S

Velkommen til Bjarne Brath Bygge & Entreprenørfirma A/S. Hos os har vi fagfolk under ét tag og i én hånd. Vi er en veletableret virksomhed, som har eksisteret siden 1989.


Vi arbejder med alt indenfor byggeriet. Alt lige fra reparationer til totalentrepriser hvor det er kvalitet, der kendetegner vores arbejde med mere end 25 års erfaring. Vores kunder er sikret gennem Byg Garantiordningen hvilket er din sikkerhed for professionelt udført håndværk. Vi er udrustet med faguddannet personale, der udfører opgaverne i samarbejde med egne og eksterne arkitekter og bygningsingeniører. Vi udfører både totalentrepriser og fagentrepriser hos både privat og erhvervskunder.


Hos os er vi certificerede Velfac vinduesmestre og Decra tageksperter.


Hvad end du går du med drømmen om nybyggeri, tilbygning eller renovering, står vi klar til at opfylde lige præcis din byggedrøm. Vi tager os også gerne af reparationer og energioptimeret af din bolig.


Vi er en stærk organisation, hvor vi kan tilbyde vores kunder fagfolk fra flere dele af håndværksbranchen. Dette gør at vi kan tilbyde totalentreprise, hvor alle dele af projektet er kendetegnet vores velkendte kvalitet for godt håndværk. Vores underafdelinger er alle med faguddannet personale, der udfører opgaverne i samarbejde med egne og eksterne arkitekter og bygningsingeniører. 


Vi kan tilbyde:

  • Tømrer
  • Murer
  • Snedker
  • Maler
  • Kloakmester
  • Entreprenør - herunder alt jord & beton arbejde
  • Projektering og byggesagsstyring

Hos Bjarne Brath A/S bliver alle byggerier fulgt tæt af de samme medarbejdere gennem hele forløbet.

Vi sørger for klare aftaler med bygherre/ejer, og sikrer at der løbende bliver fulgt op via byggemøder, info og byggeriets udvikling.
Vi tager hånd om boligdrømmen, og sørger for at dit byggeri bliver gennemført med kvalitet til aftalt pris og tid.
Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak om dit næste byggeri.


Vi har stor ekspertise i erhvervsbyggeri, privatbyggeri, butik og halbyggeri, kontor samt udstillingslokaler.
Byggerierne som udføres i kvalitets materialer og flot design samt lave varme- og driftsomkostninger er vort speciale.

Hos os har vi stor erfaring med byggeri af huse, udlejningsejendomme, lejligheder, samt carporte, udestuer og tilbygninger.

Vores tømrere udfører dagligt mange små reparationer og vedligeholdelses opgaver på huse. Alt fra udskiftning af døre og vinduer, nyt køkken eller badeværelse. Til nyt tag, tagdækning og tagrenovering.
Fundamentet for et byggeri starter med grave- og entreprenørdelen. Vores egen aut. kloakmester og støbefolk er håndværkere med sans for detaljerne.

Vores egen aut. kloakmester og støbefolk er håndværkere med sans for detaljerne.

Så går du med en drømmen om nybyg, tilbyg eller renovering - Så står vi klar til at opfylde dine ønsker

Kundeudtalelser

Mens Superbrugsen i Mariager natten mellem den 17. og 18. maj blev raseret af en voldsom brand, så har kunder og personale i godt et halvt år måttet tage til takke med lejede lokaler. Forleden slog brugsen dog atter dørene op. En sprit ny butik er opført på tomten af den gamle bygning på Fruensgaard Plads.  2.000 nye kvadratmeter udgør det flotte byggeri, der er opført i totalentreprise af bygge- og entreprenørfirmaet Bjarne Brath A/S fra Hadsund. Arbejdet gik først i gang i august efter en licitation først på sommeren. Derfor er uddeler Allan …

Allan Christensen -

Kundeudtalelser

Ombygningen var en tillidssag Birgit og Bjarne Flyvbjerg var ikke i tvivl om, at Bjarne Brath A/S skulle renovere deres kommende bolig - Vi har tidligere benyttet Bjarne Brath i forbindelse med byggeopgaver. Derfor var det heller ikke nogen vanskelig beslutning at lade firmaet stå for renoveringen af vores kommende bolig. Sådan lyder det fra Birgit og Bjarne Flyvbjerg. Parret, der for nylig solgte deres hus gennem 42 år i Rebild og netop er flyttet ind i en totalrenoveret andelsbolig i tre plan på Skovparken 20 i Aalborg, har masser af roser ti…

Birgit og Bjarne -

Kundeudtalelser

Se presse medl. her Mange danske husejere bor i huse, hvor taget er ved at forfalde og derfor trænger til at blive renoveret. Andre ønsker blot at give huset et nyere og mere kvalitetspræget udseende. Uanset årsagen til at skifte taget, er Decra et tag med masser af fordele: Lyddæmpende tagpladerPå mange tagtyper kan et haglvejr nærmest lyde som en trommesolo. Decra har unikke lyddæmpningsegenskaber, der sikrer et flot tag, der også kan nydes indendørs. Kvalitet der holderDecra pladerne er bygget op omkring en kerne af stål, som er pålagt en le…

-
Se vores referencer

Erhvervsbyggeri brugsen i Mariager

Brugsen i Mariager tager form Bjarne Brath A/S Bygge og Entreprenørfirma har igangsat byggeriet af den nye Brugsbygning i Mariager. Dette sker i tæt samarbejde med andre lokale håndværkere, der er und…

Aalborg Zoo

SUPERBRUGSEN HADSUND

Byggeriet af SuperBrugsen i Hadsund skrider fremad.

Aflastning af spunsvægge på den gl. Eternitgrund

Så er vores jord/beton afdeling i gang med, aflastning af spunsvægge på den gl. Eternitgrund.
Bjarne brath
Anlæg
Smedevænget 4
9560 Hadsund

20 35 17 33
info@bbanlaeg.dk
Bjarne brath
ejendomme
Bygmestervej 8
9560 Hadsund

70 28 66 22
info@bjarnebrath.dk
Bjarne brath
Halbyggeri
Bygmestervej 8
9560 Hadsund

70 28 66 22
info@bjarnebrath.dk
Bjarne brath
Handelsselskab
Bygmestervej 8
9560 Hadsund

21 41 10 11
bjarne@bjarnebrath.dk
Bjarne brath
holding
Fuglevænget 1
9575 Terndrup

70 28 66 22
info@bjarnebrath.dk
Top